Agenda kookworkshops open inschrijving

 2024

zondag 14 januari
Menu de vegan Javaanse keuken VOL!

zondag 21 Januari
Menu West-Java VOL!

zondag 28 januari
Menu Midden-Java VOL!

zondag 4 februari
Menu Oost-Java VOL!

zondag 11 februari
Menu Rendang Padang VOL!

zondag 25 februari
Menu Maluku VOL!

zondag 3 maart
Menu West-Java VOL!

zaterdag 16 maart
Speciale masterclass, met SoetnSout Indonesian delights VOL!

zondag 24 maart
Menu Midden-Java VOL!

zondag 14 april
Menu Vegan Javaans VOL!

zondag 21 april
Menu Rendang VOL!

2024 NIEUWE DATA!

Zaterdag 11 mei
Moederdag Masterclass, Indonesische snacks in samenwerking met Hedwig Weber van Soet en Sout

Zaterdag 8 juni
Menu de vega Javaanse Keuken

Zondag 16 juni
Vaderdag Masterclass en kookworkshop rendang

Zondag 23 juni
Menu West-Java

Zondag 30 juni
Menu Midden-Java

Zondag 7 juli
Menu Oost-Java

Zondag 14 juli
Indonesische sate en groentesalade workshop

 

Indisch en Indonesische snacks masterclass en kookworkshop 11 mei

Risolles klassiek – Risolles vega vulling

Pastei klassiek- Pastei met vega vulling

Lemper klassiek- lemper met vega vulling

Verse lumpia basah klassiek – verse lumpia basah met vega vulling

Met knoflook, chili saus

Seizoenafsluiting Indonesische sate en groentesalades 14 juli

Sate ayam, kipsate met zoete pindasaus

Sate lilit, Balinese sate van vis met sambal matah

Sate buntel kambing, sate met geitengehakt en pittige ketjap pindasaus

Urap urap groentesalade met kruidige kokos

Gado gado, gemengde groentesalade met pindasaus

Van 15 juli- 25 augustus 2024 hebben we zomervakantie

Verder informatie onder de foto

Introductie Indonesische specerijen, blad- en wortelkruiden

Kookworkshops

Een kookworkshop met open inschrijving kost €92,50 per persoon inclusief btw.

Duur: 4,5 uur

Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximaal aantal is 12 personen.

Prijs is inclusief welkomstdrankje en snacks, kraan en bruiswater, koffie en thee en de recepten van de kookworkshop. De door u gemaakte gerechten neemt u mee naar huis.