In september neemt Merapi je graag mee op reis naar het lekkerste van Java en Bali. Tijdens deze 22-daagse culinaire rondreis zal Maureen Tan, schrijfster van onder andere ‘De Bijbel van de Indonesische keuken’ en ‘Java’, je wegwijs maken in de Indonesische keuken en specerijen. Je maakt kennis met de lokale specialiteiten als Gudeg uit Yogyakarta, Soto Madura en uit Bali de Bebek Betutu en Saté Lilit.

Tijdens diverse kookworkshops leer je gaandeweg hoe je de recepten moet lezen en proeven, zodat je thuis de gerechten smaakvol op tafel kunt zetten.

Natuurlijk bezoek je ook de highlights als Borobudur, Prambanan en Bromo vulkaan op Java en verschillende tempels op Bali.

We hebben de prijs van de tour kunnen verlagen naar € 3.250 per persoon. Dit is op basis van 2 personen op 1 kamer. Wil je een eigen 1-persoonskamer, dan betaal je een toeslag van € 650

Bij iedere boeking ontvang je gratis het boek “Trek in Indonesië” en één van Maureen’s heerlijke kookboeken “Java” of “De Bijbel van de Indonesische keuken”.

Wanneer je voor 1 juli boekt, ontvang je 1 miljoen rupia zakgeld!

Maureen Tan Merapi Tours Java